Verkrachting
Kindermisbruik - mishandeling
Seksueel kindermisbruik
Mishandeling

Sponsoren waar wij mee samenwerken

Wij zijn onze sponsoren zeer dankbaar, voor de steun die we krijgen. Door op de logo’s te klikken kunt u de website van onze sponsoren bekijken.

Aim Green

Aim Green

Samen met Asosiai BUMP Indonesia biedt Aim green alle kinderen in Indonesië gratis training in sociale vaardigheden en zelfontwikkeling voor carrière. BUMP zal op alle mogelijke manieren geld inzamelen om de training aan te bieden aan alle studenten voor elke school of kostschool en is gestart in West-Java.

Fonds slachtofferhulp

Fonds slachtofferhulp

Fonds Slachtofferhulp zet zich als onafhankelijke, maatschappelijke organisatie al meer dan 30 jaar in voor slachtoffers in Nederland. Het doel van het fonds is dat álle slachtoffers de juiste hulp ontvangen, na een traumatische ervaring. Zodat zij een leven kunnen leiden dat niet in het teken staat van slachtofferschap. Op basis van eigen veerkracht én met de juiste hulp.

Stichting Films for Change

Stichting Films for Change

Stichting Films for Change maakt films over onderwerpen als thuisgeweld, kindermishandeling, genderongelijkheid en discriminatie. Onze benadering is empowerend, en we beogen sociale verandering te weeg te brengen.

Steunfonds BSK

Steunfonds BSK

Het steunfonds BSK heeft als doel het bestrijden van seksuele kindermishandeling. Het steunfonds verstrekt subsidies aan organisaties die de positie van slachtoffers van seksuele kindermishandeling verbeteren en activiteiten ontplooien ter preventie van slachtofferschap of hulpverlening bieden aan slachtoffers

Schwarzwälder Fuchs Stoeterij

Schwarzwälder Fuchs Stoeterij

Al meer dan 6000 jaar gaat het lot van paard en mens samen. En nog steeds staan veel mensen voor het raadsel ”paard. Wat hebben paarden toch dat ze een dergelijke onweerstaanbare aantrekkingskracht hebben op zoveel mensen? Waarom zoeken vele mensen zich zo ontspannen bij het paard? Paarden, ze zijn zo groot en sterk! Ze accepteren zoveel van de mens.

Notaris praktijk Kok

Notaris praktijk Kok Tiel

Onze oprechte interesse in mensen vormt de basis van onze strategie. Wij denken graag met u mee voordat u belangrijke beslissingen neemt. Wij zorgen altijd voor een duidelijke toelichting.

Symphony energy group

Symphony energie group

Symphony Group is een advies- en handelsbedrijf die op weg gaat naar een duurzame toekomst en zijn trots op het vinden van oplossingen voor onze klanten en onze wereld, ongeacht wat de droomprojecten zijn (zolang ze op verantwoorde wijze bijdragen aan de groei van onze mensheid).

Slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland

Het meemaken van een misdrijf, verkeersongeval of calamiteit is erg ingrijpend. Wij helpen op het moment dat u dat wilt, op een manier die bij u past. U kunt bij ons terecht voor emotionele steun, hulp in het strafproces en ondersteuning bij het vergoed krijgen van uw schade. Onze ondersteuning is altijd gratis. Samen zorgen we ervoor dat u de draad van het leven weer kunt oppakken.

Stichting bond van oud steurtjes

stichting bond van oud steurtjes

In 1931 richtten oud-pupillen (oud Steurtjes) van het weeshuis “Oranje-Nassau” van Johannes  “Pa” van der Steur de Bond van Oud-Steurtjes op met als doel financiële ondersteuning van het weeshuis.

Albert Heijn

Albert Heijn Rotterdam

MC Donalds Tiel

MC Donalds Tiel

Coop Tiel

Coop Tiel

Albert Heijn XL Delft

Albert Heijn Delft

Albert Heijn XL Rotterdam

Albert Heijn Rotterdam

Van Duijn Banketbakker Tiel

Van Duijn Banketbakker

Knobbout Slagerij Tiel

Knobbout Slager Tiel

Kabalay Anatolia supermarkt

Kabalay Anatolia supermarkt Tiel

Plamirel drukwerk

Plamirel Drukwerk

Bouwtekeningen – Voertuigreclame – Buitenreclame – Belettering

JDtv

JDtv