Verkrachting
Kindermisbruik - mishandeling
Seksueel kindermisbruik
Mishandeling

Bestuur

Het bestuur is dagelijks bezig met alle projecten wereldwijd, uiteraard doen wij dat niet alleen. Met een team vrijwilligers en onze ambassadeurs proberen wij aandacht te vragen voor dit wereldwijde probleem.

Dominique Meijer

Dominique Meijer

Voorzitter

Mijn naam is Dominique Meijer en ik ben de voorzitter en (mede)oprichter van stichting voor Ons. Uit eigen ervaringen weet ik hoe moeizaam het kan zijn om te leren omgaan met hetgeen je als kind hebt meegemaakt maar ook welke muren van onbegrip, onwetendheid en taboe er nog steeds zijn als het gaat om ondersteuning en versterking naar lotgenoten en betrokkenen van toen en nu.

Mijn zoektocht naar erkenning, herkenning en verbetering heeft mij het inzicht gegeven dat het contact met lotgenoten en betrokkenen (ondanks de verschillende ervaringen, achtergrond, religie, leeftijd en geslacht) ons versterkt en dat wij samen taboe kunnen doorbreken voor positieve veranderingen.

Mitchel Mouw

Mitchel Mouw

Secretaris

Mijn naam is Mitchel Mouw, als sexuoloog en counselor van Mentaal Helpt, zet ik me al een tijdje in voor mensen met psychische problemen op sociaal en seksueel vlak. Gedreven door de drang om te helpen, vanuit privé kringen, wil ik graag die kringen uitbreiden en meer mensen raken en helpen.

Via stichting voor Ons leer ik steeds meer mensen kennen, mensen die slachtoffer zijn geweest van seksueel geweld, mishandeling of misbruik en merk ik dat mijn drang om te helpen hierin beantwoord kan worden samen met het team van stichting voor Ons.

Nog onbekend

Nog onbekend

Penningmeester